Bárányhúsos étel, receptek

    Gombás bárányleves
     
    Erőleves alapléből készült ízletes, sűrű, kiadós leves báránybordával készítve, magyaros fűszerekkel ízesítve, mint például a majoranna vagy az erős pirospaprika. Főként ünnepi asztalra ajánlom, karácsony vagy szilveszter vacsorára, de egy különleges hétvégi ebéd menüjébe is jól illeszkedik. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Káposztás báránysült
     
    Laktató egytálétel kicsontozott bárányhúsból, káposzta, hagyma és fűszerek hozzáadásával. Elkészítése egyszerű, olcsón beszerezhető alapanyagokból áll, de mégis egy szerethető és finom ebéd varázsolható belőle. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sült bárányborda panírban
     
    Bizony nem csak a csirke vagy sertéshús lehet finom panírban kisütve. Ez a recept egy különleges panírban sütött bárányborda receptjét tárja elénk, amit egy csípős joghurttos mártogatóval tehetünk különlegessé. A receptben lévő bolti alapporok forgalmazása nem tart örökké, ezért megpróbálhatjuk házi alapanyagokból elkészíteni az ételt. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Marokkói báránysült
     
    Egy jókora adag báránysült, különféle egzotikus fűszerekkel bedörzsölve és pácolva. Bármilyen ünnepi főfogásnak tökéletes, de a legjobban húsvétra ajánlott felszeletelve, párolt risszel vagy főtt burgonyával tálalva. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Fokhagymás báránycomb
     
    Ízletes, ropogós báránysült, báránycombból készítve, némi vörösborral, fokhagymával és fűszerekkel ízesítve. Egészben sült burgonyát tálaljunk hozzá. Az étel előnye, hogy hideg sültnek is kiválóan finom. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Alföldi báránycomb zöldségkörettel
     
    A receptvideóban alföldi báránycomb elkészítése látható, vegyes pirított zöldségkörettel. Ajánlom húsvétra, vagy akár hétvégi menüként is tökéletesen megállja a helyét. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hortobágyi húsos palacsinta
     
    Az eredeti hortobágyi húsos palacsinta receptje borjúhúsból. Ettől függetlenül nagyon finom darált sertés húsból is, de ha ragaszkodni akarunk a múlt hagyományaihoz, akkor az eredeti recept szerint készítsük el. Paprikás, tejfölös szósszal leöntve tálaljuk. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

336
Untitled Document