Nyúlhúsos étel, receptek

    Nyúlpaprikás
     
    A nyúlnak a legközkedveltebb és egyik legízletesebb elkészítési módja. Csupa ízletes, magyaros alapanyagból készül, mint például a szalonna, a vöröshagyma, a pirospaprika. Elkészülése után galuskával tálaljuk. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Rántott nyúl
     
    Egy klasszikus recept, melyben a nyúl egyes részeit (főleg a combokat és mellrészt) finom fokhagymás pácban áztatjuk, majd bepanírozzuk és ropogósra sütjük. A kínált köret tetszés szerinti, de ebben a receptben ötletként petrezselymes burgonya és sült paprika van feltűntetve. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nyúlragu leves
     
    Finom, kiadós raguleves nyúlhúsból és könnyen beszerezhető zöldségekből. Levesbetétként grízgombócot használjunk. Ha tehetjük házi alapanyagokból készítsük, úgy a legegészségesebb. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Zöldséges nyúlragu
     
    Ételkülönlegesség egyenesen Franciaországból, amiben garantáltan nem fogsz csalódni. Ropogósra sütött nyúlhús, finoman fűszerezve, zöldségekkel tálalva. Jó francia ételhez illően borajánlatot is találsz a recept alatt. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Barna sörben párolt nyúl
     
    Egyedi recept alapján készült étel nyúlhúsból, zöldségekből, fűszerekből, barna sörrel készítve. A barna sör karamellás utóize miatt nagyon jól párosul a párolt nyúlhússal. Krumplipürével vagy burgonyakrokettel érdemes tálalni. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Töltött nyúlrolád
     
    Franciás ételkülölegesség nyúlcombból, amit mindenféle finomsággal megtöltve, mandulás panírban sütünk ki, majd francia lecsóval és párolt rizzsel kínálunk a szeretteinknek, vendégeknek. Zamatos ebéd az ünnepekre, vagy akár hétvégékre. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

336
Untitled Document