Sertéshúsos étel, receptek

    Lecsós sertéstarja
     
    Egy kiadós, ízletes húsos étel, melynek elkészítéséhez sertéstarja és a magyarok szájíze által oly közkedvelt lecsó összetevői szükségesek. Elsősorban azoknak ajánlom, akik nem szeretik a száraz, egyhangú sült húsokat, hanem inkább valami szaftosabb és színesebb ízvilágú ételre vágynak. A receptben felsorolt zöldségeket ízlés szerint bővíthetitek cukkinivel, padlizsánnal vagy a paprika bármely változatával. Sok sikert hozzá és jó étvágyat! :)
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sütőtökös darált húsos ragu
     
    Egy igazán ízletes, könnyen elkészíthető darálthúsos étel. A mesterien összehangolt hozzávalók teszik különlegesen finommá, a natúr masnitészta köret pedig az esztétikáért és a ragu ízének kiemeléséért felelős. Sok sikert hozzá és jó étvágyat!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Olasz zsályás sertésborda
     
    Igazi olasz ínyencség sertésbordából, és csupa egészséges, természetes alapanyagból készítve. A hozzá kínált köret is az olasz konyha leleményességét tárja elénk, ami nem más, mint a házilag készített fokhagymás bagett, némi friss paradicsom és salátalevél társaságában. Sok sikert hozzá és jó étvágyat!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hagymás rostélyos szűzérmék
     
    Ízletes, hétvégi ebédnek szánt recept, a sertés egyik zsírmentes, sovány részéből, az úgynevezett szűzérméből. Elkészítése viszonylag olcsó, könnyen beszerezhető hozzávalókból tevődik össze. Panírozott sült hagymakarikával és krumplipürével érdemes tálalni. Sok sikert hozzá és jó étvágyat!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sajtos-tejfölös karaj
     
    Egyszerű, gyorsan elkészíthető, mégis ínycsiklandó ebéd. A rápirult, roppanós sajtréteg nagyon jól harmonizál a sertéskaraj ízével. A felhasznált tejfölt bátran lehet gazdagítani fűszerekkel vagy fokhagyma péppel. Tálalhatjuk sült krumplival, zöldséges rizzsel, vagy ízlés szerint összeállított salátakeverékkel. Sok sikert hozzá és jó étvágyat!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Zöldbabos lapocka
     
    Kiadós egytálétel sertéslapockából, kétféle hagymából, fűszerekből, és az egyik kedvenc zöldségem, a zöldbab felhasználásából készítve. Ebédként, vagy korai vacsoraként pirított, vagy hagymás burgonyával kínáljuk. Sok sikert hozzá és jó étvágyat!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Hagymás-mustáros tarja
     
    Hagymás-mustáros szósszal készült sült tarja, ropogósra sütött burgonyagerezdekkel és kovászos uborkával tálalva, de a recept alkotója szerint mennyei ízkombiáció paradicsomsalátával körítve is. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://mielefozoiskola.hu/recept/9807/bacskai-rizseshus
http://www.mielefozoiskola.hu, http://www.receptek.tv, http://www.facebook.com/mielefozoiskola, főzőiskola, főzősuli, miele főzőiskola, miele, bácskai rizseshús, rizseshús, bácskai

Recept: http://receptek.tv/?oldal=49&uid=4&n=763
http://mielefozoiskola.hu/recept/9620/dubarry-szelet
http://www.mielefozoiskola.hu, http://www.receptek.tv, http://www.facebook.com/mielefozoiskola, főzőiskola, főzősuli, miele főzőiskola, miele főzősuli, dubarry, sertés, sertés szelet, szertésszelet, sertés hús

Recept: http://receptek.tv/?oldal=49&uid=4&n=738
http://mielefozoiskola.hu/recept/9543/gongyolt-malackaraj
http://www.mielefozoiskola.hu, http://www.receptek.tv, http://www.facebook.com/mielefozoiskola, főzőiskola, főzősuli, miele főzőiskola, miele főzősuli,  malac, göngyölt malac, malac karaj, malac hús, göngyölt malachús, sült malac

Recept. http://receptek.tv/?oldal=49&uid=4&n=730
http://www.facebook.com/mielefozoiskola, 
http://www.miele.hu
Töltött hús, recept, receptek, Miele, főzőiskola, főzőtanfolyam, konyhai trükkök http://www.receptek.tv Ízletes, szaftos étel sertéskarajból. Érdemes kipróbálni! Szabadban készített sertéskaraj hentes módra. Időjárástól függően a lakásban is készíthetjük. Kiadós ebédnekvaló óriás flekkenből hétvégére és bármikorra. A saját konyhánkban is könnyen elsajátítható recept sertés oldalasból, paradicsomból, paprikából, valamint hagymából. Sok sikert és jó étvágyat hozzá! Receptvideó a cigánypecsenye elkészítésének egyik módjáról. Jól követhető videó, könnyen elsajátítható recept. Sok sikert és jó étvágyat hozzá! Brassói aprópecsenye elkészítése, egyszerű, érthető módon, könnyen beszerezhető alapanyagokból. Sok sikert és jó étvágyat hozzá! Csupa ínycsiklandó hozzávalóból készült, szaftos étel, szalonnából, szűzérméből, gombából, zöldségekből és mártásokból készítve, szarvacska tészta körítéssel. Sok sikert hozzá és jó étvágyat! A közkedvelt és híres lacipecsenye elkészítésének részletes, jól követhető receptvideója. Rakott zöldbab egyszerűen, de ízletesen elkészítve, könnyen beszerezhető hozzávalókból. Kiváló egytálétel.
336
Untitled Document