Vadhúsos étel, receptek

    Pikáns fácánsült
     
    Fácánból készült ételkülönlegesség füstölt szalonnával, hagymával és édesköménnyel készítve. Nem kell megijedni a fácánhústól, sütéssel és párolással egészen puha, omlós lesz a húsa. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    4 mennyei vadhúsos étel
     
    Ebben a linkben négy nagyszerű, ízletes vadhúsból készült étel receptjét ismerhetjük meg, névszerint: nyúlpörkölt tejföllel, gombás-áfonyás vaddisznópörkölt, fácánpörkölt, részeges őzpörkölt. Sok sikert és jó étvágyat hozzájuk!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Fokhagymás szarvastokány
     
    Elkészítése hasonló a csikós tokányéhoz annyi különbséggel, hogy ezt az ételt szarvascombból (vagy lapockából) illetve sok fokhagyma hozzáadásával készítjük. Szaftos-zamatos étel, érdemes kipróbálni. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Cseresznyés vadkacsa
     
    Ínyenc főfogás egész vadkacsából, füstölt szalonnából, különböző zöldségek és fűszerek hozzáadásával, és egy kis cseresznyével bolondítva. Aki vadkacsához jut, az mindenképp próbálja ki ezt a receptet. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Fácánpörkölt főtt tésztával
     
    Egyszerűen elkészíthető, pénztárcakímélő recept. Ha megvan a fácán, akkor a többi hozzávaló már szinte adott. Hagyma, erős Pista, zöldpaprika, paradicsom, csupa egészséges, és könnyen beszerezhető alapanyag. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Vörösboros vaddisznósült
     
    Bizony vörösborral nem csak pörköltet lehet készíteni vaddisznó húsból, hanem ínycsiklandó sültet is. Mindössze egy szép, közepes bőrös vaddisznócomb, leveszöldség, fűszerek, vörösbor és egy kis csipkebogyó lekvár szükséges ennek a varázslatos sültnek az elkészítéséhez. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Fürj szalonnával
     
    Több, mint száz éves recept. Nagyon egyszerű elkészítési mód, de annál pompásabb étel. Mindössze fürj, szalonna, és szőlőlevél szükséges hozzá. Párolt rizzsel, vagy főtt makarónival tálaljuk. Sok sikert és jó étvágyat hozzá!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

336
Untitled Document